Tuesday, February 13, 2007

Jenže ani já a ani nikdo jiný vám žádný zázračný recept na sérii tvrdých políček s ostrými rýhami mezi nimi neprozradí. Kulturistický trénink je o dřině a sebekázni a trénink břišních svalů a přilehlých partií toto jen potvrzuje.
Chcete-li totiž mít místo pneumatiky štíhlý pas a místo hrbolků z pohupujícího se tuku pevné cihličky, musíte splnit dvě základní podmínky. Tou první je kvalitní dieta a tou druhou neméně kvalitní trénink. S vhodnou stravou vám v tomto článku nepomohu, ale několik slov k samotnému tréninku této partie myslím zvládnu.
Předně je nutné vyzdvihnout fakt, že několik sérií zkracovaček týdně vaší břišní partii rozhodně nestačí. Je zde totiž bezpodmínečně nutné nezapomínat např. na spodní část břišních svalů či na svaly po stranách břicha. Pokud ke všem jiným partiím přistupujete komplexně a zaměřujete se na všechny jejich části, není sebemenší důvod, proč by tomu v případě břicha mělo být jinak. A právě takový příklad tréninku si v následujícíh několika odstavcích ukážeme.

Labels: